Mors dag

Menyn för mors dag är :

Förrätt :

Smörstekt vit sparris med ramslökshollandaise, torkad kavring, lättrökt forellrom & riven Västerbottensost

Carpaccio på gravad oxe från Västernorrlandsgården serveras med gruyérekräm, torkade tomater, picklad senap, friterad lotusrot, riven gruyére & krasse

Varmrätt:

Halstrad röding med friterade potatiskrutonger, burré blanc, lättrökt sikrom, bakad schalottenlök, sparris, dill & körvel

Smörstekt oxrygg med ramslöksmajonnäs, torkade tomater, picklad grön tomat, rödvinssky, vattenkrasse, fårost samt potatisterrin med timjan & vitlök

Dessert:

Bakade rabarber med hallonmazarin, hallonmaränger, färska hallon & glass på grön kardemumma

Chokladpastej med svartvinbärssorbet, chokladmousse, vit chokladkräm, svartvinbärschips & syltade svarta vinbär

Kaffe

Pris

2 rätter 375:-/per person

3 rätter 445:-/per person

Välkommen med din bokning:
per telefon : 0613 50115
E-post: info@bjorkudden.se