Lunch 

Varje dag mellan 12.00-16.00

Rökta räkor 200 gram 139:-

serveras med sotad citron, ramslöksmajonnäs och surdegsbröd

Rostat surdegsbröd  119:-

med tångcaviar, smetana, citronpicklad lök, torkade tomater och örtsallad

Skogssvamp & oxfiléragu på surdegsbröd 215:-

med rökt cheddar, syrad lök, tomat, ramslöksemulsion, mangoldskott, spenat och friterad ostronskivling

Ankbröstsallad   165:-

med röd endive marinerat i granatäppeljuice, rostade cashewnötter, granatäpple, tomat, primörmorötter, riven pepparrot, färsklök, portvinsvinägrett, getost från Forseds getgård och kryddmajonnäs

Vildlax från Ångermanälven   225:-

marinerad i citron, krondill och kräftfond. Serveras med färskpotatis, rädisa, sockerärtor, salladslök, spenat, dijonette och ramslöksmajonnäs

Korv på gula ärtor och kidneybönor  220:-.

med färsk potatisstomp, semitorkade gröna tomater, grön sparris, smörstekt svamp, friterad grönkål, jalapeñosmör och ramslöksmajonnäs

Wallenbergare   175:-

med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon

Liten dessert

Crème Brûlée   59:-

En kula glass/sorbet 35:-

Tartelette fylld med äppelkomptt och vaniljkräm  79:-

Tryffel   35.-