Program

20-21 november

13.00-14.00   Varmt välkomna till anrika Björkudden!

14.00   Välkomstdrink med snittar samt introduktion.

16.30-18.30 Varför är champagne en så uppskattad och exklusive dryck? Hur framställs den och var? Vår sommelier Josefine svarar på frågorna och tar med oss in i champagnens fantastiska värld. Vi provar tre sorters champagner och två andra mousserande viner med spännande tillbehör!

19.00 Gemensam trerättersmiddag i restaurangen som våra kockar har tagit fram med inspiration av dagens tema.

Meny

Musselsoppa med mousseline på gös, torkad potatis, lax rom och dillgelé

Kalvrygg med sparris, kalvsky, glaserade morötter, friterad ostronskivling, mandelpotatiskräm och hösttryffel

Vitchoklad- och champagnemousse, hallonsorbet, färska hallon, spunnet socker och rostad vit choklad

Pris 1695:-

I priset ingår välkomstdrink med snittar, champagneprovning, 3-rätters middag (exkl dryck),  samt del i dubbelrum.

Pris utan logi 995:-

Pris logi i Sjövillan B&B 1345:-

Bokning & Information

0613-501 15  www.bjorkudden.se