Förrätter
Matjessill på kavring. 119:-
Serveras med isad schalottenlök, brynt smör, smetana, sikrom & äggcrème.
Öltips: Kustens Frej 85:-
Svampsoppa 129:-
Terinne, surdegskrutonger, rödlökscremé & friterad svamp
Vintips: Henri Goutorbe cuvée Prestige 125:-/glas
Varmrätter
Wallenbergare 198:-
Serveras med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon
Vintips: Masi Campofiorin 105:-/glas
Ryggbiff 349:-
Serveras med Gratin Dauphinois., glögginkokt lök, citrongravad gulbeta, kumminkål, senapssky & torkad grönkål.
Vintips: Purgatori 165:-/glas
Djuphavskungsfisk 289:-
Fiskkrokett, bönragu, oliver, friterad kapris, örtmajonnäs & rostad paprikasås
Vintips: Samuel Billaud Chablis 139:-/glas
Matveteotto 259:-
Belugalinser, getost från Forseds getgård, svamp från närliggande skogar, butternutpumpa, pressad kål, picklad pumpa & grönkålschips
Vintips: Celeste 110:-/glas
Desserter
Mjuk pepparkaka 115:-
Romtopf, saffranscrème, clementinsorbet & rostad hasselnöt.
Vintips: Moscatel Oro 48:-/4cl
Varma hjortron 125:-
Vaniljglass, mandelkaka & maraconamandel
Vintips: Moscato d’Asti 60:-/4cl
Ost från Forseds getgård 134:-
Serveras med karamelliserad kavring, honung från Nora samt hjortronmarmelad
Vintips: Angelorum Recioto 68:-/4cl
Tryffel 79:-
Chokladtryffel med chokladganache & frystorkade hallon
Barnmeny
Pannkakor 75:-
Grädde och sylt
Köttbullar med gräddsås 85:-
Lingon och potatispuré
Vaniljglass 70:-
Marshmallows och chokladsås
Restaurangens öppettider :
Måndag-Lördag 16.00-23.00
Köket håller öppet:
Måndag-Lördag 16.00-21.00
Bordsbokning
Hjärtligt välkommen med er bokning!
0613-50115
info@bjorkudden.se