Meny

 Varje dag mellan 16.00-21.00

Förrätter

Betor 125:-

confiterade gulbetor, rödbetskräm, getost från Forseds getgård, hyvlade polkabetor, brynt hasselnötssmör & honung från Höga Kusten

Vintips: Fransola Sauvignon Blanc 115:-/glas

 

Musselsoppa 119:-

 med citronbakad fänkål, rostat tunnbröd, rökta musslor, fänkålspannacotta, och karamelliserad rödlökscremé

Öltips: Kustens Frej Pilsner 75:-/33cl
Vintips: Müller Catoir Riesling 120:-/glas

 

Varmrätt 

Fjällröding  235:-

med pumpapuré, spetskål. Potatiskrutonger, vitvinssås & arenkarom

Vintips: Cordillera Chardonnay  115:-/glas

  

Hjortytterfilé  245:-

Potatispuré smaksatt med Karl Johan, bakad morot, picklade kantareller, torkad grönkål & rödvinssky

Vintips: Poggio Bonelli Chianti Classico  120:-/glas

Wallenbergare  195:-

med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon

Vintips: Bennati Superiore Ripasso 105:-/glas

Bakad morot 195:-

Med bönkräm, picklade kantareller, spetskål, potatiskrutonger, hasselnötssmör & torkad grönkål

Vintips: Cordillera Chardonnay 115:-/glas

 

Barnmeny

 

Hemgräddade våfflor med grädde och sylt 75:-

 

 Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré 85:-

 

 Vaniljglass med grädde, chokladsås, strössel & överraskning 70:-

 

Dessert

Blåbär från närliggande skogar 119:-

Kryddig blåbärskompott med citronsorbet, gräddfilspannacotta, honungscrunch och torkade blåbär

Vintips: Alta Alella Blanc de Neu 80:-/4cl

 

Crème brûlée   109:-

Med hjortron & sorbet

Vintips: Alta Alella Blanc de Neu 80:-/4cl

 

 

Restaurangens öppettider:

Måndag – Söndag mellan 16.00-23.00

Köket håller öppet:

Onsdag – Lördag mellan 16.00-21.00

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer!

Bordsbokning

Hjärtligt välkommen med er bokning!

0613-50115

info@bjorkudden.se