Förrätter

Matjessill på kavring. 119:-

Serveras med isad schalottenlök, brynt smör, smetana, sikrom & äggcrème.

Öltips: Kustens Frej 85:-

Svampsoppa 129:-

Terinne, surdegskrutonger, rödlökscremé & friterad svamp

Vintips: Henri Goutorbe cuvée Prestige   125:-/glas

Varmrätter

Wallenbergare   198:-

Serveras med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon
Vintips: Masi Campofiorin 105:-/glas

Ryggbiff 349:-

Serveras med  Gratin Dauphinois., glögginkokt lök, citrongravad gulbeta, kumminkål, senapssky & torkad grönkål.

Vintips: Purgatori 165:-/glas

Djuphavskungsfisk   289:-

 Fiskkrokett, bönragu, oliver, friterad kapris, örtmajonnäs & rostad paprikasås

Vintips: Samuel Billaud Chablis  139:-/glas

Matveteotto 259:-

 Belugalinser, getost från Forseds getgård, svamp från närliggande skogar, butternutpumpa, pressad kål, picklad pumpa & grönkålschips

Vintips: Celeste 110:-/glas

                       

Desserter

Mjuk pepparkaka 115:-

Romtopf, saffranscrème, clementinsorbet & rostad hasselnöt.

Vintips: Moscatel Oro 48:-/4cl

Varma hjortron 125:-

Vaniljglass, mandelkaka & maraconamandel

Vintips: Moscato d’Asti 60:-/4cl

Ost från Forseds getgård   134:-

Serveras med karamelliserad kavring, honung från Nora samt hjortronmarmelad
Vintips: Angelorum Recioto 68:-/4cl

Tryffel   79:-

Chokladtryffel med chokladganache & frystorkade hallon

Barnmeny

Pannkakor 75:-

Grädde och sylt

 Köttbullar med gräddsås 85:-

Lingon och potatispuré

 Vaniljglass 70:-

Marshmallows och chokladsås


Restaurangens öppettider :

Måndag-Lördag 16.00-23.00

Köket håller öppet:

Måndag-Lördag 16.00-21.00

Bordsbokning

Hjärtligt välkommen med er bokning!
0613-50115
info@bjorkudden.se