Förrätter

Skaldjurssoppa 129:-
Kräftstjärtar, vispad timutpepparpannacotta & dillkrisp
Vintips: Samuel Billaud Chablis 139:-/glas

Betor 115:-
Saltbakade rödbetor, syrade gulbetor, pepparrotscreme, spenat,
hassselnöts-& honungsflarn

Varmrätter

Variation på svamp 259:-
Sauterad svamp, rökt äpple, spetskål, saltrostade marconamandlar,
friterad ostronskivling, tryfferad potatis & Karl Johanmajonnäs
Vintips: Groh Grohsmaul 135:-/glas

Skrei Torsk 309:-
Palsternacksstomp, dillpicklad kål, romanesco, libstickamajonnäs & tomatbuljong
Vintips: Pio Cesare Blanc Langhe  135:-/glas

Wallenbergare 198:-
Potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon
Vintips: Masi Campofiorin 105:-/glas

Hjortrygg och hjortkorv 339:-
Sotad spetskål, morotscrème, smörstekta kantareller,
syradlök, friterad grönkål & gräddig kålsky
Vintips: Purgatori Costers del Segre 155:-/glas

Desserter

Messmörsbrûlée 109:-
Serveras med hjortron
Vintips: Alta Alella Blanc de Neu 80:-/4cl

Björkuddens Glass 95:-
Med tillbehör

Ost från Forseds getgård 129:-
Kavringsflarn, torkat fikon, honung från Höga Kusten
Vintips: Angelorum Recioto 68:-/cl

Tryffel 79:-
Chokladtryffel med chokladganache & frystorkade hallon

Barnmeny

Pannkakor med grädde och sylt  75:-

 Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré  85:-

 Vaniljglass med marshmallows och chokladsås 70:-


Restaurangens öppettider :

Ons-Lör 16.00-23.00

Köket håller öppet:

Ons-Lör 16.00-21.00

Bordsbokning

Hjärtligt välkommen med er bokning!

0613-50115

info@bjorkudden.se