Förrätter
Skaldjurssoppa 129:-
Kräftstjärtar, vispad timutpepparpannacotta & dillkrisp
Vintips: Samuel Billaud Chablis 139:-/glas
Betor 115:-
Saltbakade rödbetor, syrade gulbetor, pepparrotscreme, spenat,
hassselnöts-& honungsflarn
Varmrätter
Variation på svamp 259:-
Sauterad svamp, rökt äpple, spetskål, saltrostade marconamandlar,
friterad ostronskivling, tryfferad potatis & Karl Johanmajonnäs
Vintips: Groh Grohsmaul 135:-/glas
Skrei Torsk 309:-
Palsternacksstomp, dillpicklad kål, romanesco, libstickamajonnäs & tomatbuljong
Vintips: Pio Cesare Blanc Langhe 135:-/glas
Wallenbergare 198:-
Potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon
Vintips: Masi Campofiorin 105:-/glas
Hjortrygg och hjortkorv 339:-
Sotad spetskål, morotscrème, smörstekta kantareller,
syradlök, friterad grönkål & gräddig kålsky
Vintips: Purgatori Costers del Segre 155:-/glas
Desserter
Messmörsbrûlée 109:-
Serveras med hjortron
Vintips: Alta Alella Blanc de Neu 80:-/4cl
Björkuddens Glass 95:-
Med tillbehör
Ost från Forseds getgård 129:-
Kavringsflarn, torkat fikon, honung från Höga Kusten
Vintips: Angelorum Recioto 68:-/cl
Tryffel 79:-
Chokladtryffel med chokladganache & frystorkade hallon
Barnmeny
Pannkakor med grädde och sylt 75:-
Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré 85:-
Vaniljglass med marshmallows och chokladsås 70:-
Restaurangens öppettider :
Ons-Lör 16.00-23.00
Köket håller öppet:
Ons-Lör 16.00-21.00
Bordsbokning
Hjärtligt välkommen med er bokning!
0613-50115