Förrätter

Carpaccio på gravad oxe från Västernorrlandsgården serveras med gruyèrekräm, torkade tomater från Peckas kretsloppsodling,

picklad senap, friterad lotusrot, riven gruyère och krasse

Pris 125:-

 

Rimbakad röding med svenska smaker, nässelkräm, syrad grädde, frasig potatis, torkad dill och picklad kålrabbiblomma med äggkräm

Pris 125:-

 

Smörstekt vit sparris med ramslökshollandaise, torkad kavring, lättrökt forellrom och riven Västerbottensost

Pris 115:-

 

Varmrätter

Bakad oxe med ramslökskräm, rödvinssky, torkade tomater, picklad grön tomat, krasse, fårost, potatisterrine med vitlök och timjan

Pris 255:-

 

Sotad sik med friterade potatiskrutonger, burré blanc, lättrökt sikrom, bakad schalottenlök, sparris, dill och körvel

Pris 235:-

 

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, skirat smör och lingon

Pris 175:-

 

Rostad sötpotatis med ramslökskräm, torkade tomater, picklad lök, fårost, krasse och rostade solrosfrön

Pris 185:-

 

Desserter

Bakade rabarber med hallonmazarin, hallonmaränger, färska hallon och glass på grön kardemumma

Pris 95:-

 

Chokladpastej med svartvinbärssorbet, chokladmousse, vit chokladkräm, svartvinbärschips och syltade svarta vinbär

Pris 95:-

 


 

Bordsbokning

Hjärtligt välkommen med Er bokning

0613-50115

info@bjorkudden.se